Monday, September 22, 2008

with my beloved TRIMEans!!

Weekhehehe..akhirnya bermulalah hari lain selepas menghantar cik adik atashi pulang..[sebenarnya dia yang menghantar diri sendiri pulang..]..mengisi minyak sehingga penuh..dan seterusnya menuju ke Kelana Jaya..rumah si mangsa buli..

Sabtu 20 September 2008/20 Ramadhan 1429

hehe..setelah melayangkan sms berbunyi..'korang..jom sahur kat oldtown cheras..3.30 pagi eh!' ke beberapa orang insan istimewa..inilah hasilnyer..

old town orders!atashi dan dean blurry....dba and wajdi..atashi dan mangsa buli...fab!..atashi dan meon dan wajdi..amek tanduk..sebab die bukan manusia....dba dan meon..apela sangat excited diorg ni..oleh kerana fab dan dean mcm sgt khusyuk....jadi atashi pun menjadi tekun juge..err..dba..what's with that look?lihat yang di dalam cermin itu..
apakah yang sgt suka itu??
dan apekah? apekah?
akhir skali..nisya-chan dan dba-chan!!

tak banyak yang dilakukan semasa bersahur ni..selain dari merepek-raban..atashi pulak sibuk membilang orang yang akan datang iftar nanti...huhuhu..tu pasalla tekun sgt tadi snarnye..

alkisah..atashi bersama mangsa buli dan dba terlewat sampai disebabkan kebijaksanaan mangsa buli dalam memberi direction sehingga menyebabkan atashi memusing separuh kl..hampeh..kemudian setelah mengambil diba..diikuti pula dengan kebijaksanaan dba memberi direction yang telah membawa kami ke highway menuju putrajaya..apekah??? seb baik ader exit ke cheras dan terus menyampaikan kami ke jalan old town cheras itu..hahaha..naseb baik!

The Iftar..

alamak..time nih xder gambar lah..[yus! nanti kasikla ihsan 1-2 gambar untuk atashi letak kat sini..ahahaha]

After The Iftar..

ooh..inilah aktiviti yang dah lama gila atashi kepingin mau buat!! ka-la-oh-ke!!! kami berka-la-oh-ke di ktv ampang park..[huh..betul ke aku sebut nama tempat nih..]..tapi service die very the teruk..x puas ati!!..sejam lebih kami menunggu..barula dapat bilik..terpancar kepanas-hatian di wajah cikYus dan dean blurry..aih..tapi segalanya okeh bile dah dapat pegang mic..kan kan?

dba and fab..
..atashi dah dapat mic..hehehe..
fab..lalok..cikYus..
..nasa..bojed..dean blurry..nisya-chan!..
sabi..pekan..kinal [yang hampir sama tinggi dengan atashi..]..muna..pijon..
wah..masa ni semuanya bersemangat lagi..masih tersenyum di sana sini..
..mak aih..feeling siot..
..aru zain nih...jangan memain!
ini orang sudah ngantuk..
perhatikan wajah-wajah mereka ini..ngantuk bukan?

selepas sahaja dah tak boleh nyanyi..[sebab dah distopkan service..byk lagi lagu tak sempat nyanyi okeh!]..kami pun membanjiri McDonald's di Ampang Park itu..sahur time..walaupun agak awal snarnye..huhuhu

time nih memang makan je kije..xde nak amik-amik gambar..lagipun pics form camera atashi ni memang tak banyak..sebab atashi bukanlah suka sgt amik gambar..tapi sejak akhir-akhir nih atashi suke bergambar lah..semacam konfius..adakah memang atashi suka bergambar??

biarlah rahsia..okeh..itulah santapan untuk kali ini..sgt panjang post ini..memang sgt penat menunggu upload gambar-gambar itu..walopun x sebanyak gambar cikYus!

blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments:

Nasa said...

nisya .. nak gamba ..sendler kat email aku ..hihi

nisya-chan said...

lah pakcik..boleh copy ler dr sini..klik kat gambar tuh..nanti die bukak gambar besar...pastu save as..haha..hahaha..[malas nak email..leceh..]

@LiYaNNuaR said...

ehem ehem... hikhikhik... seronotnya diaaaaa...

Anonymous said...

I founded your post on other lang

פסיכומטרי
קורס פסיכומטרי
לימודי פסיכומטרי