Tuesday, September 23, 2008

tuesday pun blues kah?

hmmm..pagi ini masuk lambat lagi..hari atashi bawak baby..baby dah tukar drive shaft!..hari sabtu hari tu oto-chan dah hantar gi workshop..punca bunyi itu adalah disebabkan bearing yang pecah..kekeke..nasub baik atashi tak bawak baby gi kl..tiada lagi bunyi pelik-pelik! yeay!!
blogger-emoticon.blogspot.com
hmm..kejap lagi kene gi meeting kat jelapang ni..hmm..mmg rasa agak seronok sebab dapat kuar opis..
blogger-emoticon.blogspot.com
tapi kan..bile tengok file meeting..atashi macam tak tahu hujung pangkal..boleh? atashi gi ni pun mewakili YDP jer..haih..last minute meeting pun mcm 2 tahun lepas..latest mcm xder je..agaknye apelah yang nak dibincangkan dalam meeting nanti??
blogger-emoticon.blogspot.com
atashi takut atashi jadi ngantuk dan tertido je...huhuh..serius x tahan dengar orang bercakap..lagi-lagi pasal benda yang kite x tahu hujung pangkal..hmm..alang-alang ada lagi 20-30 minutes nak bertolak ni..atashi nak gi jalan-jalan dulu..hari ni menggunakan khidmat driver..semestinya boleh tido dlm keta nanti..hehe
blogger-emoticon.blogspot.com

1 comment:

@LiYaNNuaR said...

ngeh ngeh ngeh... selamat menjadik mangsa yek... hua hua hua...