Wednesday, November 19, 2008

once upon a day..

ini cerita semalam..hehe..
the whole day i wasn't in the office..
sebabnyer..morning ade meeting portal Perak di SUK..
then..lepas tu ader lunch meeting dengan Skali..
kononnyela..huhuh

meeting pagi itu..sangat menginsafkan..
huhu..but on the whole..
its a good chance to get to know the new BTM KPSU..


itulah atashi..sedang khusyuk mendengar butiran percakapan pengerusi [sambil mencari-cari button nak snap gambar..dan sambil menghabiskan bihun goreng depan mata] ahaha..

selepas meeting itu..yang habes dekat kul 1 gitu..
atashi pun bergerak ke heritage hotel bersama fiza..
best..best..sesi mengepow vendor..
yelah..sepatutnya diorang yang kena datang Batu Gajah and Perak Tengah..
tapi memandangkan meeting kat Ipoh..and habis lambat..
kitorang pun meet kat Ipoh je..
jimat masa..
so they have to treat us for lunch la..hehe..
[atashi kalu dapat makan free..suke jeeee]
makan kat hotel..mesti mau best kan...
tapi sempat snap appetizer ni je..

basically its mushroom soup..inside a bread..
boleh tahan sedap..
yang lain dah tak hengat dah..
melantak je..
pan fried chicken chop with pasta
then mango puding..nice one!
boleh try di cafe Singg@h kat Heritage Hotel..
they also got 50% offer for Haagen Daz ice cream delights on Teusday and Thursday..
[lucky us!!!..pow pow..]
oh..tapi ice cream die memang heaven..
blogger-emoticon.blogspot.com
masa baru nak start serius buat meeting..
tetiba adala pulak makhluk ni...


anata-tachi tahu??
atashi pun slalu dengar kat radio je..
tapi jarang pun dengar era..[huhu..maaf ye era.fm]
memula lambai-lambai je..
skali dijemputla pulak ke van diorg tu..
memandangkan atashi memberi peluang kepada fiza untuk review website die dulu..atashi pun membuang masa di situ...


boleh tahanla orang-orang yang berkumpul di situ..
mostly yang duduk kat heritage hotel tu..

tu diorg duk bagi freebies..
kene jawab soalan or do sumthingla kan..
of course got a few freebies..tapi..
boleh kata..atashi dapat prize yang best jugak la..
hehe...


walaupun takat kat ipoh je..belasah sudah..orang dah bagi..
blogger-emoticon.blogspot.com

i only answered a simple question to get that..huhu
"Macam mana nak eja heritage hotel terbalik??"
ape jawapan die?
[sape dapat jawab insya Allah ader habuannyer..hehe]

selepas menerima hadiah tersebut dengan gumbira..
kitorang pun bergambar..

the squad..

me and them..tengok tuh..dengan tag-tag skali..tengah kije ok! ahaha..

okay tomodachi sekelian..next post coming up soon..
until then yah~

8 comments:

Nasa said...

wow bestnyer hadiah ko nisya .. aku dl dpt hadiah lemau jer .. kalendar hitz.fm , coke sebotol n twisties .. huhu

nisya-chan said...

ehehehe..aku ader dapat kuah asam pedas segera ngan pil chi kit teck aun..huhuhu

Nadya said...

pergh best2

btw no more BTM la..BPM hisshh asek tukar je

nisya-chan said...

oo ehh? tataulak perak ni ape citer..still pakai BTM SUK lagi..hmm hmm..lagging tul

Nadya said...

15 oct kuatkuasa..we all pun baru tau..last 2 weeks.check JPA.

nisya-chan said...

yeke? alrite..arigatou for the info!

~asyikein~ said...

isk nk la voucher heritage itew....kehkehhkehk....

@LiYaNNuaR said...

nak itot bleh??? hokhokhok...