Tuesday, November 11, 2008

kuciwa lagi..

adeh deh..
baru je ingat nak menjenguk-jenguk blog rakan-rakan..
tp my dear fwen sudah take a break laaa..
i really lurve ur blog la dear...
kalo atashi tahu sape wat dia rasa nak take a break from blogging tu siaplaa..
blogger-emoticon.blogspot.com
huhh..
anyway..
these 2-3 menjak..
atashi memang blues lah...
haih...entahla...perasaan x best betul..
hope i can cheer myself up tomorrow..
blogger-emoticon.blogspot.com
while i've been travelling..
i found out that sometimes i channel my anger through my driving..
haihh..sangat bahaya kan..
cepat marah..kesian lak kat imouto-chan haritu..
tapi tula..sape suh pepandai tunggu kat luar..
ingat atashi bawak keta macam siput ke hah??
takat tol simpang pulai nak ke manjoi tu 20 minit je..
atashi timing baek punye tau...
don't you dare underestimate me next time..
huhhh..
blogger-emoticon.blogspot.com
PMS kali ini memang sgt teruk..
haih..
hari ni antara hari yang boring..
tengah hari..melepak di kedai nyonya..
makan roti dengan telur half-boiled yang best..
singgah kedai kek..beli kek coklat..
tapi tobat tanak beli dah..
cream die pening..sedap lagi buttercream atashi..
blogger-emoticon.blogspot.com
tah camner..petang tadi masa tengah menungkan report..
ngantukla sesangat..
melentokla depan pc tuh..
si azim ngan cip datang pun atashi rasa mcm dlm mimpi je..
dah letih tersengguk-sengguk depan pc tu..
atashi pun tolak kerusi..
landing bawah meja tuh..
time tu dah pukul 4:30..
bajet nak tido kejapla konon...
blogger-emoticon.blogspot.com
bukak mata dah kul 6:00...
siap mimpi merepek-repek lagi okeh!!
ye yeahh..
selamat atashi tinggal sorang-sorang dlm opis tuh..
nak wat apo lagi..balik laaa..
on the way nak sampai umah..
hujan selebat-lebatnya..
visibility sgt low kerana kadar hujan yang turun melebihi dari kadar wiper baby atashi dapat mengelap cermin..
sampai kat umah..
oka-chan duk suh atashi tolong hantar mms kat oto-chan..
gambar honda tersagat tiang!!
blogger-emoticon.blogspot.com
[hehe..tula...duk bebel atashi lagi takot sangat atashi sagat pasu-pasu ngan rush oka-chan itu...haaa..kan oka-chan dah sagatkan keta honda itewww..]
fufufu..
[oh..atashi memang tak sebulu sangat pun dengan oka-chan..]
the time is now..22:33..
sudah ngantuk..will update soon oke..
[dunno how soon la..]
daaa~

5 comments:

Nasa said...

sebut pasal kek ni .. fyi, ari ni promosi kek secret recipe le nisya .. beli sebijik dapat sebijik .. huhu ..aku rase mcm nak angkat jer td .. tp confirm tak abis .. nafsu jer lebih ..huhu

nisya-chan said...

woh..yeke?? apasal ko x kasitau awal-awal??? leh kite share-share..ngehehe

nisya-chan said...

eh nasa! ko kije kat ***rio eh?? ko kenalla hidayah kan??

idayusof said...

babe,

sorry okei.

there's too much things had happened to me for the past 2 years.

i really really need a break.

but i'll be reading yours.

nisya-chan said...

hmm..xpela..take your sweet time k..and have a good break!

thanx babe!