Sunday, June 28, 2009

letih

this weekend is one of the stressful weekend i'm always having..my room is upside down..i've been away to kl for the whole week..sangat tak terurus..sebenarnya sangat stress sebab terasa tak puas hati dengan diri sendiri yang telah membuat suatu keputusan yang...entahlaaaaaaa..dan juge banyak lagi perkara lain yang mengkacau ganggu jiwa yang sememangnye kacau ini..urghhh..i feel like rolling on the floor the whole day..[apekah??]..
blogger-emoticon.blogspot.com
dah la begitu..incik abg pun sangatla busy..jadi atashi tiada tempat untuk mengadu..yelah..semenjak ada dia..haruslah mengadu pada dia kan?? ataupun boleh mengadu pada orang lain..boleh tak??
blogger-emoticon.blogspot.com
oh..perasaan yang sungguh gloomy..huhh..susahnya mempunyai perasaan nih..sangat lonely walaupun mempunyai ramai teman di sisi..rasa seperti mau single sampai bila-bila..tak mahu pening-pening macam ni dan berangan tahapehape..tapi telah ditakutkan oleh incik itu dengan ayat-ayat seperti.."nisya..ko tak pikir ke nanti..ko dah tua esok..lepak dengan orang muda..tak rasa malu ke nanti.."..hah..sebenarnye membuatkan atashi terfikir..adakah atashi takut itu?? well..bukan dia je yang cakap gitu..ada jugak senior atashi di ofis berkata demikian..hmmm

itu salah satu je kekacauan jiwa..tipula kalo tak ade di kalangan anata-tachi yang tak pernah ade perasaan gitu..kan??

aaaa..pening!!!

and boleh tak..wahai pemandu-pemandu malaysia..tolong jangan duduk lane kanan kalo anda mahu memandu pada kelajuan 60KMH..SAKET JIWA OK?!! dan membuatkan atashi cenderung untuk menyondol anata-tachi kalo kasaketan jiwa itu tak dapat dibendung lagi..
blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

mekaceh..

4 comments:

rufar said...

xplak aku rase camtu..
sbb mak aku yg pencen ni pun kwn ngan org mude2 ok je .. ^_^ ikut gak g lepak2 orait je bagus camtu xde la asyik terperuk kat umh mikirkan mslh ank2 je..
tp mmg tekdg stress hadir disbbkan byk sgt perkara yg nk dpkkan dlm satu period mmg boleh sasau w0o0o so carefull yer nisya chan

Zaimun Erin Yahyah said...

yeah.. its true...
everything happen to us with a reason. u must be strong and always remember, me n yuyei always be there for u mengadu k... if ur encik abang was bz all the time... hehehe...
dun stress stress ok cik nisya chan yg tomei tomei.. ;)

nisya-chan said...

tenkiu cayang2 mun n cayang2 yuyei..huuuu

but still..i hate growing up..yuck yuck..

zool said...

langgo je yg bawak slow2 tu...
he hee...