Friday, October 24, 2008

To: Yang Mencarut Kat Shoutbox Aku

wah wah..banyak cantik muke ko nak mencarut aku kat sini? kut ye pun nak kutuk aku..kutuk la kat blog ko sendiri..buduh haper??
blogger-emoticon.blogspot.com
huhh..sgt mendidihkan darah..mencemarkan kesucian blog atashi jer..
blogger-emoticon.blogspot.com
oh well..thanxla sebab bagi aku sebatang pokok kat syurga kan..aku redha..what goes round comes around..kita buat jahat pada orang kat dunia nih..ada balasannye nanti..kalo tak dibayor cash..hutang tu akan dibayor akhirat esok..ye dak?

[ok..some of you might be wondering why this post came about..actually just now an idiot just cursed me on the shoutbox..since i was infuriated, i deleted the shout IMMEDIATELY..i don't care if you have anything against me..but do it on your own blog-lah..this is MY BLOG..not yours! so I can say what I please here..but NOT YOU..gile x sedar diri..]

oh yeah..by the way..sape nak cari pasal dengan aku do it face-to-face lah..berani? kalo takat nak attack kat frenster@blog@facebook n ape-ape je yang sewaktu dengan nye..

LU PENGECUT SIALLLLL!!

4 comments:

khairie said...

sabo nisya... sabo... abes kechumilan ko nanti... tak besh aa gitu.. ye dak?

nisya-chan said...

huhuhu..sgt kemarahan gitu..aku mmg x chumil pun kalo marah bear oi..

echa said...

sape carut ko?

nisya-chan said...

entah..org yg dengki kat aku kot..lantakla sape pun..yang pasti dia pengecut..lalala~