Wednesday, July 23, 2008

Rain..Rain..

aku masih di opis..sedang menanti hujan reda..sgt bosan kerana telah menyiapkan kerja yang perlu..tapi tidak dapat pulang kerana hujan teramat lebat..dan keta ku letaknye agak jauh..dan akan menyebabkan super kebasahan nanti..aku perlu menyiapkan kije yang perlu kerana aku nak ke kl esok..di samping itu aku perlu ke teluk intan untuk menyerahkan dokumen yang perlu pada GW kat sana..hurmm..

i wasn't in a good mood today..xder mood langsung nak bekerja..tetapi terpaksa dipaksakan jugak..cumanya ahri ni aku lebih byk wat kije teknikal berbanding paperwork yang memerlukan aku mengarang ayat dan sebagainye..kerana aku pening..dan seperti biasa..aku telah melantik vitamin pilihan pada hari ni..sbgi tempat utk mengacau dan mengadu..tetapi sebaliknya aku plak yg jadik counsellor..apekah?? haha..x mengapalah..

sometimes looking back into the past really makes us strong..don't you think? eventhough it hurts demm much..but kan aku dah ckp..not every second of life is pink..huhuhu..abaikan jer..madah org yang tgh kesunyian nih..huhuhu..

bilela hujan ni nak benti..harapnyer sempatla aku bershopping kat pasar mlm tu krg..mencari tudung yang cantik2 sket..oh yea..aku berharap sgt gaji masuk pepagi esok..sudah tiada pitis!! [xde duit tp ader hati lg mau shopping..haha]..tadi sudah confirm sama vitamin kesayangan nak berkarok di sogo..wah..bestnyer..makan sambil menyanyi..[bukan ke patutnye menyanyi sambil mkn??]..

haii..mau sms pun..vitamin tu belum topup lagi..sgt bosannnn..my mom sudah call pasal bunge die..harapnyer dirumah hujan lebat spt di sini lah..oh ye..petang tadi dpt mkn durian n kuah durian kat Lesen..sangat sedap..suke betul aku bab-bab makan nih..haha..pastu bising dah gemuk..ohh..hujan sudah reda..nanti balik aku sambung lg..

2 comments:

MyViv@ said...

hamboiii... dok pekena kuah doyan sampe x sembawe ponggg... patot la cam ade bau2 doyan td... erm, x pe ler... mane nak nampakkk... la ni dinding konkrittt yg memisahkan kitaaaa... da tadek comin2 dah mcm dolu2... ekekekeke...

sok g KL ek... drive kefuli ya...

zazzzzz...

nisya-chan said...

eheheh..lenkali kak..serang je kalo dah ade bau tuh..kalo dak..rugi..