Monday, April 6, 2009

..fuwa-fuwa..

** this post is relating my current 'life form' with this song..though tak banyak sangat yang atashi nak huraikan because this song is kinda straightforward la jugak..**



Misha Omar - Jawapanmu

kamu selalu buatku tersenyum sendiri
(huhu..lately..yes..)
ku tahu apa sebalik senyuman itulah yang ku mahu
jawapan dari kamu

aku selalu terkenangkan kamu
bila kamu jauh dari diriku kamu selalu yang ku rindu
(dulu tak..sekarang ade laa..sket)
jawapan rinduku kamu

terleka bila berbicara denganmu
(hoho..this is so true..beratus bil atashi bulan nih..T-T)
pastiku terbang tinggi ke awan biru
bermain dengan kata-kata
dari bibirmu itulah mimpiku selalu

kerap kali kau muncul di ruang minda
duniaku kini kian sempurna
(biasa biasa aje..)
bilaku terjaga kau di depan mata
(nih belum lagi ye..)
katakan saja apa yang di rasa
hoooohhh...

kamu selalu buatku tersenyum sendiri
ku tahu apa sebalik senyuman itulah yang ku mahu
jawapan dari kamu

aku selalu terkenangkan kamu
bila kamu jauh dari diriku kamu selalu yang ku rindu
jawapan rinduku kamu

nyata berbeza cara kau berbicara
ku terasa diriku istimewa
mahuku bertanya tapi ku tak berdaya
(hmm..dah tanya dah..)
dah ku dekat denganmu kelu lidah membisu
(yang nih tak try lagi..we'll see..)

masih lagi ku tercari-cari
dari mimpi ke mimpi hari ke hari
nyata mulanya dari kamu
katakan saja apa yang di rasa
oooohhh...

kamu selalu buatku tersenyum sendiri
ku tahu apa sebalik senyuman itulah yang ku mahu
jawapan dari kamu

aku selalu terkenangkan kamu
bila kamu jauh dari diriku kamu selalu yang ku rindu
jawapan rinduku kamu

selalu aku mendoakan
agar kita disatukan
dan kita akan
ke akhirnya
(amin...)
hooo.. wo wooo...

kamu selalu buatku tersenyum sendiri
ku tahu apa sebalik senyuman itulah yang ku mahu
jawapan dari kamu

apa yang kau mahu
itu yang ku mahu
janganlah kau pergi
tinggalku sendiri
ku cari jawapan pasti

kamu..
kamu selalu buatku tersenyum sendiri

**some things happened without expectation..susah nak digambarkan betapa pelik-peliknya perasaan atashi sekarang nih..well..i'm the one who used to do all the daydreaming and berangan thingy..nih atashi tak sempat berangan lagi dia dah berangan dulu dah..huhh..tak leh jadi nihh..sangat pelik..
blogger-emoticon.blogspot.com
so kronologi perasaan atashi lebih kurang adalah seperti berikut:
blogger-emoticon.blogspot.com >blogger-emoticon.blogspot.com>blogger-emoticon.blogspot.com>blogger-emoticon.blogspot.com> blogger-emoticon.blogspot.com> blogger-emoticon.blogspot.com > blogger-emoticon.blogspot.com...??
yes..it has been twice the heart attack..two weeks ago and this morning..sblom ni ade jugak minor heart attack..i'm wondering what will come next in the future..huhu..oh well..it seems that he never fails to surprise me..[yet]..oh..and he really enjoys abusing my gullibility..kan dear? jahat! takper..takper..ade lori ade bas..
blogger-emoticon.blogspot.com
haih..susah snarnye nak describe what this feeling is..macam..fuwa-fuwa kind of thing..macam berendam dalam air suam yang best pun ade juge..
blogger-emoticon.blogspot.com
ahh..dah merepek..tapi i do like you lah..haha..hahaha..tapi atashi ini memeningkan! dan memeningkan diri sendiri juge..huu..tapi tu lah..

so..thank you dear..for popping up into my life unexpectedly..because of you..i get to dream once more..and its a better dream than the last one..because now i have a rival..[ye lah..sblom ni berangan sorang-sorang je kan..[walopun berdua..isk]..hoho]..kite tengok angan-angan sape lagi best..
blogger-emoticon.blogspot.com
so let's just enjoy the moment while it lasts..
[oh..atashi harap sangat it will last..tak larat dah..huuu..amiin]
oh..dah nak lupa..this song is dedicated for you~
blogger-emoticon.blogspot.com
rindu kah?

6 comments:

Hobby Mummy said...

ehem..ehem...harap2 dapat kad jemputan soonnnnn.

cHe IzaN said...

hik..hik..hik...[bunga2 cinta dh mekar]. bagus3x, itu petanda kami akan dpt next jemputan kawen dr PTM perempuan laks...[teruja???!!!...yes].

nisya-chan said...

hohoho..insya Allah..kalau ade jodoh..[amin!]

Quiyah said...

wah..wah..wah..

sangat hebat anda bercinta..

aku juga pernah melaluinye..skang tak seteruk ko la... haha..

Good Luck babe! Insyaallah ade jodohla ye? aminnnnn....

nisya-chan said...

uhh..blom bercinta la tu..bunga-bunga jew..hohoho

fiza said...

sgt seronok membaca..+ve progress..go go anis..hehe..=)