Friday, March 6, 2009

uhukkk

oh well..pictures says a thousand words..




itu adalah hasil menghentam kereta Proton Saga lama..[ye..kereta kebal itu].. pada kelajuan 35km/jam.. yang lembab nak mampos keluar trafik light...
yang buat saket hatinye kereta tu takder ape pun..belakang kemek..bumper getah tu jatuh..sudah..setakat ketuk sket dan cat sket je okeh?!!!
baby atashi nyer bonet dah terangkat..radiator bocor..head lights dua-dua pecah..fog lamp pecah satu [ni mesti langgar exhaust keta bodo tu..]..bonet dan lampu kene GANTI ok!!!!

kenapa sangat marah?? kerana ayat pakcik tu begini..[ye..pakcik..]

'kenapa u langgar i..i banyak nak pakai kereta nii'

hello..nak banding keta atashi ngan keta dia..keta sape lagi takleh pakai??? jawab?!!
blogger-emoticon.blogspot.com

as i told you earlier..i'm an honest person..i know i'm at fault so tak payah nak banyak cakap..ni lagi nak bagi ayat camni..

'i ni banyak urusan..so i nak amik u punya phone number and address..tapi u jangan la tipu i pulak..kalu report polis u bgtau la i..nanti u kata i yang salah pulak..'

hoi..aku dahla terang-terang pakai baju batik keparat tu..nak nipu kebendenye???
memang ko yang salah pun..yang duduk termenung kat traffic light tu kejadah???

atashi eksiden di situ..satu pekan batu gajah tahu..sebab kalo nak gi batu gajah..itu jela jalan masuk dari ipoh..

ohh..betapa atashi sangat benci dan tak suka dengan orang yang cakap berbelit-belit berpusing pusing dan berputar putar..cakap sekali dah la..

seb baik leh wat geng ngan polis tu..tapi saman tetap saman....
blogger-emoticon.blogspot.com

sudahnye..niat suci murni untuk pegi meeting haritu..tidak terlaksana..

sekian mekaceh

blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments:

ZaHRaTuL RaiHaNNaH said...

ala ciannya anis..baby kesygn tu..:D. sabar ek..izan pon penah rasa..

Quiyah said...

uih..sabor yer..sabor..

Hobby Mummy said...

teruk gak kereta tu...

nisya-chan said...

izan: huu..tula..sayang...isk..

quiyah: tengah sabor le ni..uhukkk..

k.bot: huhuhu..teruk..huhu..[tak terucap]